Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Multiline next ac. Mobilna postelja za ambulantne operacije

Ta nova postelja natančno ustreza zahtevam, ki jih postavljajo bolniki glede položaja in mobilizacije v hitro rastočem številu ambulantnih operacij.
cancel out of stock

Ta nova postelja natančno ustreza zahtevam, ki jih postavljajo bolniki glede položaja in mobilizacije v hitro rastočem številu ambulantnih operacij. Idealna mesta uporabe so priprava za operacije, prevoz bolnikov v operacijsko dvorano in iz nje in okrevanje po anesteziji: ergonomija, funkcionalnost, mobilnost in udobje pacienta združujejo to edinstveno kombinacijo stola in postelje. Popoln dostop in preprosta dezinfekcija zagotavljata maksimalno higieno. MULTILINE NEXT AC lahko namestite tudi v majhne prostore, kjer za običajne postelje ni dovolj prostora.

Ergonomija, stabilnost, mobilnost in varnost ustvarjajo popolno rešitev za ambulantno kirurgijo. Dostop do stola skupaj z udobno blazino zagotavlja, da bodo pacienti in negovalci ves čas mirni in sproščeni, tudi v stresnih in kritičnih situacijah. Zmogljiva baterija ohranja mobilnost in varnost več ur, prilagajanje ustrezne višine mize in postavitev pacienta na delovno višino pa zagotavljata pravilno ergonomijo. Dva popolnoma izvlečna naslona za roke, ki ju je enostavno upravljati z eno roko, zagotavljata varnost med počitkom in prevozom, pa tudi popoln dostop pri premeščanju.

Pozicije

multiline next mobilna postelja ambulantne operacije pozicija1multiline next mobilna postelja ambulantne operacije pozicija2multiline next mobilna postelja ambulantne operacije pozicija3multiline next mobilna postelja ambulantne operacije pozicija4

Z brezstopenjsko električno nastavitvijo ter inteligentnim in intuitivnim upravljanjem preko izbirnih tipk krmilnega elementa mobilni ležalnik za paciente MULTILINE NEXT AC nudi izjemno sedenje ter udobno ležanje v vseh situacijah. Od sedečih in sprostitvenih položajev do položaja ravne postelje ter šok pozicije. V pozicijo Trendelenburg se ležalnik hitro in gladko premakne iz kateri koli pozicije s pritiskom na gumb. Koncept GREINER medicinskemu osebju in pacientom omogoča preprosto uporabo s pomočjo štirih motorjev:MOBILNI za naslon, sedež, noge ter nastavitev višine (do 90 cm). Ležalnik je mobilen, stabilen in varen.

Oprema

  • Področja uporabe: kirurška priprava, počivanje in prebujanje po operaciji, pregledi, zdravljenje, mobilizacija, transport
  • Popolnoma nov koncept v obliki, tehnologiji in zmogljivostih
  • Elektromotorna nastavitev naslona, sedeža in nog, kot tudi višine do 90 cm
  • Zamenljiva baterija, držalo, kolesa in podvozje za mobilno delovanje
  • Zasilno nožno stikalo za položaj Trendelenburg zagotavlja proste roke medicinskemu osebju
  • 12,5 cm kolesa za udoben prevoz, centralni zavorni sistem
  • Skladnost s strogimi predpisi, enostaven dostop, čista površinska obdelava ter varčna uporaba šivov
  • Neodvisno certificirana varnost izdelka ter vrhunska zanesljivost