Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Ko ima pacient v rokah naročilnico za medicinsko tehnični pripomoček, si po lastni izbiri izbere ponudnika, kjer si bo pripomoček izposodil. Ker je tudi na tem področju velikokrat cena pred kakovostjo, vam pri nas svetujemo, da se pri izbiri dobro pozanimate. Pri nas je kakovost vedno na prvem mestu.

Naše podjetje Medimaj je usmerjeno v izposojo medicinsko tehničnih pripomočkov preko naročilnice izbranega zdravnika ali specialista, vse pripomočke pa pri nas lahko tudi kupite. Na prvo mesto pri poslovanju postavljamo kakovost in ne pristajamo na nič manj, kot le na najboljše.

medicinski pripomocki

Širok izbor pripomočkov

Izbor medicinsko tehničnih pripomočkov, ki jih dobite pri nas, je širok. Izbirate lahko med pripomočki, ki nudijo pomoč pri hoji, kopalniške in toaletne pripomočke, negovalni program za kožo, negovalne postelje, antidekubitusne vzmetnice in blazine, klasične vzmetnice. Imamo tudi program za lajšanje težav pri inkontinenci, negovalne postelje ter merilnike krvnega tlaka ter še mnogo več. Za večino izdelkov smo uvozniki sami. Pri nabavi medicinskih izdelkov smo zelo izbirčni in sodelujemo s preverjenimi podjetji. V večini gre za nemška podjetja, kjer je kakovost izdelkov na prvem mestu. Zavedamo se, da oseba, ki potrebuje negovalni pripomoček, tega izbira za daljše časovno obdobje; bodisi da gre za negovalno posteljo ali pa toaletni pripomoček, zato je še toliko bolj pomembno, da je ta ustrezen in kakovosten. Žalosti pa nas dejstvo, da je v večini primerov kakovost sekundarnega pomena in prevlada cena. Pri nakupu življenjsko pomembnega pripomočka moramo razmišljati dolgoročno.

Brezplačna telefonska številka za nasvet

Ker gre za občutljivo področje, smo pri Medimaju dostopni za vse nasvete na brezplačni telefonski številki 080 11 98. Strankam z veseljem svetujemo pri izbiri pravilnega in tehnično funkcionalnega pripomočka, nudimo tudi prevoz izdelka na dom. Pripravljeno imamo tudi brošuro, kot prvo informacijo za ustrezno izbiro pripomočka. Z veseljem pa svetujemo tudi v svojem razstavnem salonu na Mestnem trgu 11 v Slovenskih Konjicah, kjer si veliko izdelkov lahko tudi ogledate.