Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Negovalne postelje

Negovalne postelje se uporabljajo predvsem v domovih za ostarele ter za nego bolnikov na domu. Takšna postelja olajša delo osebju pri negi bolnikov. Večina negovalnih postelj je popolnoma električno nastavljivih in s preprostim upravljanjem omogočajo med drugim tudi optimalno pozicioniranje pacienta pri preležaninah.

Negovalna postelja omogoča uporabniku udoben položaj pri hranjenju. Različne izvedbe stranic preprečujejo padce, nastavljiva višina pa olajša dostop za bolnike in omogoča enostavnejšo nego.

Negovalna postelja, LIVORNO

Negovalna postelja Livorno očara z neverjetnim razmerjem med ceno in kvaliteto ter pri tem ne skopari z udobjem.

Negovalna postelja, DOMIFLEX

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, podpora vratu za 5-delno ležišče, dvig nožnega dela vzporedno z 90° končno pozicijo.

Negovalna postelja, COMBIFLEX

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, podpora vratu za 5-delno ležišče, dvig nožnega dela vzporedno z 90° končno pozicijo.

Negovalna postelja, COMBIFLEX BIBS

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, podpora vratu za 5-delno ležišče, dvig nožnega dela vzporedno z 90° končno pozicijo in daljinski

Negovalna postelja, BELLUNO

Kovinsko ležišče s snemljivimi prečkami, električna nastavitev višine od 37-83 cm, električna nastavitev hrbtnega in nožnega dela s samodejno

Negovalna postelja, BELLUNO BIBS

Kvalitetno leseno ležišče z držali za vzmetnico, električna nastavitev višine od 31-75 cm, električna nastavitev hrbtnega in nožnega dela s samodejno

Negovalna postelja, VARIOLIFT BIBS

Ripolux®- sitem ležišča (samo za 90 x 200 cm, 4 - delno), infuzijsko držalo, trapez, električna nastavitev hrbtnega in nožnega dela s samodejno

Negovalna postelja, PRACTICO COMFORT

Kvalitetna negovalna postelja s conskimi ojačitvami in enormno nastavitvijo višine od 25 – 80 cm in izredno stabilnostjo pri vseh višinah.

Negovalna postelja, PRACTICO

Kvalitetno leseno ležišče s conskimi ojačitvami ter integriranimi lesenimi stranicami po celotni dolžini.

Negovalna postelja, VERONA

Kvalitetno leseno ležišče s conskimi ojačitvami, integrirane lesene stranice po celotni dolžini, lesene stranski zaključki na ležišču.