Pri gibalno oviranih ljudeh so pogosto že zelo majhne razdalje lahko nepremostljiva ovira. Če teh razdalj ne morete prehoditi brez tuje pomoči, si lahko pomagate s proizvodi, ki vam bodo pomagali, da bodo nedosegljivi cilji zopet postali dosegljivi.
Pripomočki za mobilnost lahko olajšajo gibanje znotraj in zunaj doma, omogočajo ali olajšajo vzpenjanje po stopnicah, pomagajo pri uporabi vozil, pri vstajanju, sedenju ali premikanju.

V Medimaj trgovini Vam ponujamo različne pripomočke za spodbujanje mobilnosti, kot so invalidski vozički, električni invalidski vozički, električni skuterji za invalide, stopniščni vzpenjalniki, različni električni pogoni za invalidske vozičke, rampe za invalidske vozičke ter različne pripomočke, ki vam bodo olajšali premostiti večje ali manjše razdalje v vašem vsakdanjem življenju.

Večja je fizična omejitev, tem bolj pomembni so najmanjši koraki, ki lahko pomenijo gibanje. Naš cilj in prednostna naloga je vedno ohranitev ali ponovno vključevanje invalidov in starejših ljudi v družbo. Zaradi tega boste pri nas našli izključno medicinske pripomočke najvišje kakovosti.