Shopping Cart

  •  x 
  • You have no product to cart.

Vzmetnice in antidekubitusna terapija

Pri dekubitusu gre za boleče razjede na koži, ki se razlikujejo po različnih stopnjah. Mnogi ljudje, ki niso več mobilni in zaradi tega veliko sedijo ali ležijo, pogosto trpijo zaradi preležanin. Preležanina je poškodba tkiva, ki jo povzroči zmanjšana prekrvavitev tkiv zaradi dolgotrajnega neprekinjenega pritiska na posamezne dele telesa.

Preležanine preprečujemo in zdravimo s pomočjo posebnih blazin, ki zmanjšajo pritisk na izpostavljenih delih telesa. Izdelane so iz posebne pene in prevlečene z bi- elastično prevleko, ki diha, a je neprepustna za vodo, kar preprečuje čezmerno potenje in zagotavlja več udobja.

Pri nas lahko izbirate med različnimi antidekubitusnimi vzmetnicami in vzmetnicami z izmenjavo zraka, vrhunske kvalitete po ugodni ceni. Z njimi boste preprečili razvoj preležanin ter zmanjšali bolečine.

Spominska pena, ELATEX V sistem

Vzmetnica novacare elatex V- sistem je vzmetnica, ki zdravi in preprečuje nastanek preležanin IV.stopnje in je namenjena za domačo ali bolnišnično
450,00 €

Spominska pena, ELATEX care

Zzjemno kvalitetna blazina, ki preprečuje preležanine. Obdaja jo izjemno kvalitetna prevleka, pralna, ki je na treh delih obdana z zadrgo.
266,00 €